La Garriga Extreme

La Garriga Extreme

201

LA GARRIGA EXTREME neix de la unió de dues ments inquietes que els encanta l’esport a l’aire lliure, vàrem crear un club esportiu que anomenem CLUB ESPORTIU LA GARRIGA EXTREME per poder transmetre les nostres sensacions a la muntanya i tenir un punt de trobada on realitzar sortides i assolir nous reptes personals.
Al poc temps ens fusionem amb la botiga Rocabikes i el seu equip i consolidem un grup ciclista professional amb experiència i a l’hora con- feccionem les equipacions tècniques de running i cycling del club.
Amb aquest inici de vertigen i veient l’acceptació que hem obtingut, decidim ampliar i crear la variant SPORTS TRAVEL TOURS, ampliant la nostra xarxa de seus arribant fins Andorra.
Aquesta nova branca esta dirigida a captar esportistes de fora del nostre territori tant a nivell nacional com internacional i donar a conèixer el nostre poble i les possibilitats que ens ofereix el seu entorn, tan com una oportunitat per als nostres socis descobrir nous horitzons.
Seguidament ens convertim amb el Club oficial d’una de les curses de muntanya mes emblemàtiques i amb major reconeixement nacional, CURSA DE MUNTANYA LA VALL DEL CONGOST.
Es crea la secció del club, LA GARRIGA EXTREME KIDS, on trasmetem els valors i respecte a la natura als més petits.
Per últim arribem a un acord amb el CENTRE ESPORTIU THALASSA de Canovelles per poder complementar els nostres entrenaments de piscina, tonificació i classes dirigides.
Dins d’aquest repte pretenem crèixer per convertir-nos en el club i en la zona de referència per fer “stages” de clubs d’arreu del món, i així seguir treballant en la nostre expansió.
La Gariga Extreme.

μέλος από Μαρτίου 2015

 • Marató de la Vall del Congost

  44,08 χιλιόμετρα - Δύσκολο

  κοντά στην περιοχή Aiguafreda, Catalunya (España)

 • PR C-33

  26,39 χιλιόμετρα - Μέτριο

  κοντά στην περιοχή la Garriga, Catalunya (España)

 • Mitja Marató de la Vall del Congost

  22,34 χιλιόμετρα - Δύσκολο

  κοντά στην περιοχή Aiguafreda, Catalunya (España)

  with 
  • thesnale