Nedim Limo

Ώρα  3 ώρες 20 λεπτά

Σύνολο σημείων 508

Uploaded 7 Μαΐου 2016

Recorded Μαΐου 2016

-
-
346 m
63 m
0
1,6
3,1
6,23 χιλιόμετρα

4204 εμφανίσεις, 61 αποθηκεύσεις

κοντά στην περιοχή Blagaj, Federation of Bosnia and Herzegovina (Босния һәм Герцеговина)

Pristup via ferati počinje sa parkinga u Blagaju. Track najprije prolazi pored tekije i izvora Bune, te kroz Eko centar Blagaj u kojem se nalazi i umjetna stijena za sportsko penjanje. Prije samog uspona poželjno je javiti se dežurnima u eko centru. Obavezna je oprema za feratu (kaciga, pojas, prusika i dva karabinera). Po izlasku sa ferate nastaviti prema tvrđavi Herceg Stjepan, a potom niz pješačku stazu do parkinga.

Pohvale idu za ekipu iz Blagaj Climbing-a za odlično urađen posao.
κάμπινγκ

eko centar

Ποταμός

izvor Bune

Sacred architecture

na Buni Tekija

χώρος στάθμευσης

parking

Waypoint

pocetak ferate

κάστρο

tvrdjava Herceg Stjepan

Sports facility

umjetna stijena

2 αξιολογήσεις

  • pikara 7 Μαϊ 2017

    poštovanje, 06-05 2017 u posjeti EKO BLAGAJ-VIA FERATA bilo P.S.D Brezovača-Hadžići sa svoih 10 ćlanova ,kod EKO CENTRA kontejner 5 vaši ćlanova je sjedilo ispred i kada smo mi došli jedan od njih je prišao nama i obratio se meni-ARMIN BEĆIROVIĆ ćlan GSS-a Hadžići i P.S.D Brezovaća i tražio da naplati via feratu 3 KM po osobi, mi smo platili ali nam nisu izdali raćun jer navodno ga nemaju ijako sam ja insistirao na istom...prijatej mi je prišao i rekao bojeći se za automobile da ne budu oštećeni kad se vratimo da ne insistiram na raćunu . Pa vas ja lijepo molim da mi odgovorite je li vam u praksi da naplaćujete FERATU ili je ili je to bio samovoljan čin pojedinaca. Ako bude potrebe mogu i doći dole da se suočimo sa istim...MISLIM DA TAKAV ČIN NIJE BIO DOLIČAN DOMAČINIMA KAO ŠTO STE VI LIJEP POZDRAV

  • Φωτογραφίες Nedim Limo

    Nedim Limo 7 Μαϊ 2017

    Pozdravljam, ja sam kao i vi samo posjetitelj ferrate i nemam nikakve veze sa eko centrom. Kada smo mi bili ulaz se nije naplaćivao. Preko facebook-a probajte kontaktirati eko centar ili nekoga iz Blagaj Climbing-a, možda vam oni mogu pomoći.

You can or this trail