-
-
58 m
2 m
0
28
55
110,83 km

2432 εμφανίσεις, 49 αποθηκεύσεις

κοντά στην περιοχή Sluisoord, Gelderland (Nederland)

3 juni was de dag voor onze eerste 100+ MTB tocht. Na anderhalve week van mooi weer regent het uitgerekend op deze zondag zo'n beetje de hele ochtend.
Toch vertrokken voor een route over de noordkant van de Veluwe van zo'n 100 km.
Vanaf de start bij cafe de Hamer in Apeldoorn Noord via Wenum, Vaassen en Tongeren, over afwisselend asfalt en onverhard, kwamen we na ca. 30 km bij de eerste stop, het pannenkoekhuis de Ossenstal voor een lekkere kop koffie en appelgebak met slagroom.
Daarna weer op pad richting de Hertenkamp, de Renderklippen hei met de schaapskooi en door naar het Heerderstrand. Daarna in westelijke richting 't Harde. Hier zit even een minder stuk langs de grote weg om de militaire oefenterreinen door te steken. De stop rond 't Harde hebben we overgeslagen. Een paar repen onderweg en door via de "Nunspeetse Wadden" en de zandenplas, over het fietspad langs de golfbaan van Nunspeet naar Vierhouten. Daar bij restaurant de Vossenberg een lekkere boerenomelet met koffie naar binnen gewerkt. En daarna de laatste 25 km door de bossen van Gortel en Niersen terug naar Apeldoorn.
Een lekkere rit ondanks de regen ...

Σχόλια

    You can or this trail