garriga.com

Moving time  3 ώρες 47 λεπτά

Ώρα  7 ώρες 6 λεπτά

Σύνολο σημείων 4859

Uploaded 25 Μαρτίου 2021

Recorded Μαρτίου 2021

-
-
182 m
30 m
0
8,1
16
32,3 χλμ

15 εμφανίσεις, 0 αποθηκεύσεις

κοντά στην περιοχή Bàscara, Catalunya (España)

Las rutas circulares forman parte de nuestros trayectos para conocer todos los rincones de la Provincia de Girona. La idea de este tipo de rutas es empezar en un pueblo de la Provincia y dando una vuelta circular regresar al mismo pasando por algunos caminos por los que no habíamos pasado antes en nuestras anteriores rutas.
Gracias al Mapa del Mundo de Wikiloc nos situamos sobre la población que queremos visitar y sus alrededores y podemos marcar algunos caminos de paso que no conocíamos. Aunque cada vez resulta más difícil no repetir trayectos por la cantidad de rutas que hemos subido a Wikiloc.
En este caso la ruta circular es por Bàscara.

La primera dificultad de esta ruta es atravesar el río Fluviá por el puente de la carretera N-II, que es muy estrecho y hay mucho trafico, así que he utilizado el lateral del puente por donde con cuidado se puede pasar en bicicleta hasta llegar al otro lado del río, donde se estrecha el paso y hay que andar al lado de la valla protectora de la carretera hasta encontrar un camino que hay a la izquierda.

Otro tramo difícil es después de la Riera de Llampaies hacia el Puig Senglar donde hay un sendero en el que hay que andar.

Una vez pasado el tramo del río que he explicado antes, hay que ir con precaución para atravesar la N-II, y seguir por la ermita de Santa Anna hasta el paso subterráneo de la Autopista.

Una vez cruzado este, he encontrado un camino por un campo que sigue la Carretera a Vilajoan, y que me lleva al centro del pueblo, que cruzo hacia el Castell D’Arenys y al paso del Río Fluviá.

A partir de aquí me dirijo hacia Vilaür por el camino mas cercano a la carretera principal y que discurre por entre una zona boscosa. De Vilaür hasta Camallera , lo mismo pero por el otro lado de la carretera.

Llego a comer a Can Lladó de Viladesens y de regreso hacia Bàscara, me encuentro que un camino por el que han pasado más de 20 rutas de Wikiloc, está cortado y es a la altura del Mas Vitó, así que tengo que dar un rodeo por la carretera que va a Orriols.

Regreso a la ruta prevista por Can Casadevall y continuo hacia el Mas Castelló, paso por els Camps de Pla d’Allà y los de Puig Perdiu, por el centro del Bosc de la Rompuda y por el Mas Gustà que está en ruina, y llego al Puente que cruza la Autopista

Desde aquí solo hay un camino que conduce a Bàscara que se ve en la distancia, y que sigo hasta llegar al pueblo, no sin antes pasar frente al Mas D’Espolla.

LA TRADUCCION AL CATALAN ES DEL TRADUCTOR DE GOOGLE.

Les rutes circulars formen part dels nostres trajectes per conèixer tots els racons de la Província de Girona. La idea d'aquest tipus de rutes és començar en un poble de la Província i donant una volta circular tornar a el mateix passant per alguns camins pels que no havíem passat abans a les nostres anteriors rutes.
Gràcies a el Mapa de l'Món de Wikiloc ens situem sobre la població que volem visitar i els seus voltants i podem marcar alguns camins de pas que no coneixíem. Tot i que cada vegada resulta més difícil no repetir trajectes per la quantitat de rutes que hem pujat a Wikiloc.
En aquest cas la ruta circular és per Bàscara.

La primera dificultat d'aquesta ruta és travessar el riu Fluvià pel pont de la carretera N-II, que és molt estret i hi ha molt trànsit, així que he utilitzat al lateral de el pont per on amb cura es pot passar amb bicicleta fins arribar a l' altra banda del riu, on s'estreny el pas i cal caminar a la banda de la tanca protectora de la carretera fins a trobar un camí que hi ha a l'esquerra.

Un altre tram difícil és després de la Riera de Llampaies cap al Puig Senglar on hi ha un sender en què cal caminar.

Un cop passat el tram de riu que he explicat abans, cal anar amb precaució per travessar la N-II, i seguir per l'ermita de Santa Anna fins al pas subterrani de l'Autopista.

Un cop creuat aquest, he trobat un camí per un camp que segueix la Carretera a Vilajoan, i que em porta a centre de poble, que creuo cap al Castell D'Arenys i a el pas el Riu Fluvià.

A partir d'aquí em dirigeixo cap a Vilaür pel camí més proper a la carretera principal i que discorre per entre una zona boscosa. De Vilaür fins Camallera, el mateix però per l'altre costat de la carretera.

Arribo a dinar a Can Lladó de Viladasens i de tornada cap a Bàscara, em trobo que un camí pel qual han passat més de 20 rutes de Wikiloc, està tallat i és a l'altura de Mas Vitó, així que he de fer marrada per la carretera que va a Orriols.

Retorn a la ruta prevista per Can Casadevall i continu cap al Mas Castelló, pas per els Camps de Pla d'Allà i els de Puig Perdiu, pel centre de l'Bosc de la Rompuda i pel Mas Gustà que està en ruïna, i arribo a el Pont que creua l'Autopista

Des d'aquí només hi ha un camí que condueix a Bàscara que es veu en la distància, i que segueixo fins arribar a el poble, no sense abans passar davant al Mas D'Espolla.
Φωτογραφία

Bascara

Φωτογραφία

Paso complicado

Φωτογραφία

Info

Φωτογραφία

Santa Anna

Φωτογραφία

Paso Autopista

Φωτογραφία

Vilajoan

Φωτογραφία

Castell D'Arenys

Φωτογραφία

Paso Río Fluviá

Φωτογραφία

Tramo complicado

Φωτογραφία

Cruce Palau de Santa Eulalia - Vilahur - Sant Mori

Φωτογραφία

Vilaür

Φωτογραφία

Camallera

Φωτογραφία

Pino Gigante

Φωτογραφία

Difícil

Desde la Riera Llampaies hasta aquí
Φωτογραφία

El mar verde

Φωτογραφία

Viladesens a lo lejos

Φωτογραφία

Viladesens

Φωτογραφία

Can Lladó de Viladesens

Φωτογραφία

Estació Fotovolcaica

Φωτογραφία

Por aquí no

Φωτογραφία

Paso Rec de la gorga

Φωτογραφία

Paso autopista

Φωτογραφία

Cruce Bàscara - Orriols - Vilaür

Φωτογραφία

Más D'Espolla en ruina

Φωτογραφία

Mar amarillo

Σχόλια

    You can or this trail