Obosch

Ώρα  4 ώρες 11 λεπτά

Σύνολο σημείων 917

Uploaded 24 Φεβρουαρίου 2019

Recorded Φεβρουαρίου 2019

-
-
38 m
-12 m
0
3,8
7,7
15,31 χιλιόμετρα

58 εμφανίσεις, 1 αποθηκεύσεις

κοντά στην περιοχή Wuustwezel, Flanders (Belgique)

Vertrekpunt van de wandeling is het toeristisch kantoor ‘Poort naar het Platteland’ aan de Dorpsstraat 36 te Wuustwezel.
Een groot deel van de wandeling gaat door het prachtig natuurgebied het Marum. Kenmerken: bos, heide, schrale graslanden en beekjes. Dit gebied is pas vanaf 2010 weer toegankelijk voor wandelaars. Het was meer dan een eeuw afgesloten voor het publiek omdat het als oefenterrein voor de militairen werd gebruikt.Door het decennialange militaire gebruik is het historische beekdallandschap in het Marum wel grotendeels bewaard gebleven, en kunnen er sporen worden teruggevonden van het landgebruik van de vroege middeleeuwen tot op heden.
De Aa of Weerijs loopt als een beekje door dit gebied, en vindt zijn oorsprong nabij Brecht.
ANB (Agentschap Natuur en Bos) heeft er enkele wandelpaden aangelegd en bewegwijzerd. De gele route loopt dwars door het gebied, de rode route volgt de omtrek van het Marum. Omwille van de kwetsbaarheid van het gebied (met vele zeldzame vogels en amfibieën) zijn er belangrijke beperkingen voor de wandelaar. Let op! In het binnengebied (gele wandeling) zijn honden altijd verboden (ook aan de lijn) en mag er tijdens het broedseizoen van half maart tot half juni niet worden gewandeld. Op de rode wandeling gelden deze beperkingen niet.
πανόραμα

Akkerstraat

Akkerstraat
Picnic

Bankje

Land
Waypoint

De Weg op Antwerpen

Building of interest

Gemeentehuis

Gemeentehuis
Πληροφορία

Infobord

Πληροφορία

Infobord De kleine Aa of Weerijs

Grasland
Πληροφορία

Infobord Het Marum

χώρος στάθμευσης

Parkeerterrein

Terrein
Πληροφορία

Toeristisch Kantoor

17 m hoogte
Waypoint

Ven

Water
πανόραμα

Weilandroute

Weilandroute

Σχόλια

    You can or this trail