vdegreef

Moving time  3 ώρες 17 λεπτά

Ώρα  3 ώρες 34 λεπτά

Σύνολο σημείων 2739

Uploaded 18 Ιανουαρίου 2021

Recorded Ιανουαρίου 2021

-
-
79 m
16 m
0
3,9
7,7
15,4 χλμ

69 εμφανίσεις, 7 αποθηκεύσεις

κοντά στην περιοχή Deux-Acren, Wallonia (Belgique)

Met dank aan toerisme Wallonië Picardië. Grensoverschrijdende taalgrenswandelroute. Normaal bewegwijzerd maar wij hebben alleen op Waals grondgebied de wegwijzers gevonden.

Met de rug naar de kerk verlaten we Place d'Acren rechts en draaien na 100 meter links in de rue Culant. Op het einde
van de straat gaan we rechtsaf en dan rechtdoor tot aan de brug over de Dender. Hier draaien we links af en volgen het jaagpad langs de Dender tot aan de Maj. Van Lierdebrug in Overboelare .
We verlaten het jaagpad, draaien rechts de Majoor van Lierdelaan in en stappen over de brug. Aan het kruispunt stappen we rechtdoor en bereiken weldra het Boelarebos. We volgen rechtdoor de
asfaltweg in het bos. Bovenaan de helling draaien we links af naar Hoge Buizemont. Hier zijn we aanbeland op het hoogste punt van onze wandeling.
We nemen Hoge Buizemont tot aan huis nr. 218. Daar volgen we het pad rechts dat afdaalt. Beneden gaan we naar links. Ter hoogte van het bosje draaien we rechts een smalle weg in. We blijven rechts aanhouden en stappen nu tussen de velden. Aan de volgende splitsing draaien we opnieuw naar rechts in de richting van de spoorweg. Op het einde van de veld­wegel stappen we naar links en lopen nu parallel met de spoorlijn Geraardsbergen­ Edingen.
Het pad komt uit op de Schillebeek­ straat die we rechts indraaien. We stap­pen onder de spoorwegoverbrugging en nemen rechts de Kalvariestraat. Aan het volgende kruispunt gaan we rechtdoor (Zavelstraat) en dan rechts in de Zavelstraat nemen we vervolgens de eerste straat rechts (Clauseweg) en volgen die rechtdoor, draaien mee in de bocht naar rechts en net voorbij de volgende bocht naar links slaan we rechts een voetweg in. Nu wandelen we langs het Arduinbos. Op het einde van de straat draaien we naar links en nemen dan de tweede straat links (Chapelle Saint -Pierre). Net voorbij de bocht wandelen we voorbij het bezoekerscentrum van het natuurreservaat 'De Rietbeemd'.
We gaan verder rechtdoor en steken de brug over de Mark over. Na de bocht nemen we rechts het GR-pad dat door het bosje en de velden loopt.
We volgen de veldweg gedurende ongeveer 1,2 km en slaan dan rechts af in een andere veldweg. Zo bereiken we rue des Moulins d'Acren. Aan de boerderij met de poorten steken we een oude Denderarm over en dan de Dender zelf. Nu nemen we links en volgen het jaagpad tot aan het café. Daar draaien we naar rechts in de Grand'Rue d'Acren .Weldra bereiken we opnieuw het startpunt van onze wandeling.

Tijdens onze wandeling stond het GR-pad bijna helemaal onder water . We zakten tot boven onze enkels in het water met natte voeten tot gevolg.
Φωτογραφία

Foto

Ποταμός

Rivier

Φωτογραφία

Foto

Φωτογραφία

null

Μνημείο

Monument

Φωτογραφία

Foto

Δέντρο

Boom

Φωτογραφία

Foto

Φωτογραφία

Foto

Φωτογραφία

Foto

Σταθμός τρένου

Treinstation

Φωτογραφία

Foto

Φωτογραφία

Foto

Φωτογραφία

Foto

Ποταμός

Rivier

Φωτογραφία

Foto

het ondergelopen GR-pad
Φωτογραφία

Foto

Ποταμός

Rivier

Χώρος θρησκευτικού ενδιαφέροντος

Religieuze plek

Σχόλια

    You can or this trail