bluf

Ώρα  2 ώρες 41 λεπτά

Σύνολο σημείων 685

Uploaded 13 Νοεμβρίου 2015

Recorded Νοεμβρίου 2015

-
-
5 m
-3 m
0
1,8
3,7
7,39 χιλιόμετρα

797 εμφανίσεις, 11 αποθηκεύσεις

κοντά στην περιοχή Ossenzijl, Overijssel (Nederland)

De Weerribben is een 35 km² groot natuurgebied in de gemeente Steenwijkerland in het noordwesten van de Nederlandse provincie Overijssel. Het vormt onderdeel van het Nationaal Park Weerribben-Wieden en is grotendeels in handen van Staatsbosbeheer.
Het nationale park De Weerribben werd oorspronkelijk ingesteld in 1992. In 2007 werd het park uitgebreid met het qua natuur vergelijkbare gebied De Wieden dat ten zuiden ervan ligt en grotendeels in handen is van Natuurmonumenten. Het vormt daarmee samen het Nationaal Park Weerribben-Wieden dat bijna 100 km² groot is. Tezamen vormen zij één van de belangrijkste moerasgebieden van Europa.

Start bij het buitencentrum op een mooie novemberdag. Check openingstijden. Het centrum was dicht dus ook over met het pontje was niet mogelijk. Er zijn wel wandelroutes, maar aangezien alles dicht was, geen kaart. Probleem met wandelen met de gps zijn de vele sloten waar je niet overheen kunt. Laarsen zijn wel aan te bevelen. Buiten het seizoen minder horeca. Zou wel buiten het seizoen gaan, al is het buitencentrum dan beperkt open. Een tocht met een fluisterboot gaan we zeker nog een keer doen. De weersverwachtingen waren slecht. Werd code geel, zware regen, hagel en wind, dat wij geen langere rondwandeling durfden te maken.

View more external

πανόραμα

Weerribben

Weerribben
πανόραμα

Natuur

Natuur
πανόραμα

Weerribben

Weerribben

Σχόλια

    You can or this trail