-
-
429 m
168 m
0
4,6
9,1
18,23 χλμ

59 εμφανίσεις, 0 αποθηκεύσεις

κοντά στην περιοχή Pou de Encalbo, Valencia (España)

Excursió pels voltants de la Bassa de les Oronetes, baixada a la rambla per el Altos de la Moliquera fins a la Rambla, remuntem cap amunt fins aplegar a la sortida del barranc de la Jordana o de les Olles que és el que ve de Useres. a partir d'ací continuem el GR-33 cap amunt fins a la pista del Mas de Valdesa, ací fem la drecera que en du a la pista de baix que du a la bassa de les Oronetes i en aplegar a ella en conter de anar cap a la bassa a la nostra dreta anem cap a l'esquerra, uns dos-cents metres, ací en una revolta molt pronunciada de la pista cap a la dreta surt una senda a l'esquerra en la que hi ha un mollonet, seguir per la senda que cada colp es més evident i que ens du després de passar pel barranc fondo al coll on deixem a l'esquerra el Mas de Mateu, des de el coll baixem al barranc del Centenar on trobarem la font de La Penella, perfectament identificada i amb tota la informació, una vegada ací deixarem el peiró de Sant Antoni a la nostra dreta i per la senda que han fet una quantitat impressionant de dreceres desfent el camí antic, pugem fins aplegar a la pista que va per la vereda del Mas de Colom, seguis per la pista fins a la carretera que du de Vilafamés a Costur i la seguís fins a la bassa de les Oronetes.

Σχόλια

    You can or this trail